Wednesday, October 10, 2012

Leerkracht gezocht

Gezocht: enthousiaste leerkracht met lesbevoegdheid voor primair onderwijs voor de op te richten Nederlandse School in Costa Rica. Het betreft een betaalde baan voor meerder uren in de week (kandidaat kan hier in meebepalen) voor het geven van NTC (Nederlandse Taal en Cultuur) aan een aantal leeftijdsgroepen/niveaus met ca. 10 kinderen, als aanvulling op hun reguliere onderwijs.  Zie voor meer achtergrond de uitgebreide site van het NOB, en meer specifiek over de benodigde competenties:

Een afgeronde PABO opleiding of vergelijkbare diploma's met dispensatie zijn vereist. Minstens zo belangrijk zijn een flexibile, creatieve houding, een brede inzetbaarheid, en een gezonde dosis improvisatietalent. Opfriscursussen bij het NOB en pensioenopbouw in Nederland zijn een onderdeel van het pakket.

Geen lesbevoegdheid maar wel enthousiast?  neem dan toch contact op met nl.school.cr@gmail.com
Kent u iemand die mogelijk interesse heeft, in de regio, of in ons koude kikkerlandje -of eigenlijk waar ook ter wereld, maar met zin in een avontuur in Costa Rica- stuur dan deze advertentie aan hem/haar door.
Verdere informatie over de Nederlandse School op deze blog

No comments:

Post a Comment